FRAMTIDEN och Stenåldersmänniskan

I september 2016 gick det första framtidsseminariet DIGITalks av stapeln. Sedan dess har det blivit många spännande, uppskattad och tankeväckande samtal med Mats och hans intressanta vänner som varit med på scenen och delat med sig av sina kunskaper.

Den 14 november 2019 kl 18.30 – 20.00 är det dags för det sista av höstens tre inplanerade DIGITalks-föreläsningar . Förutom god mat och dryck, får du möjlighet att lyssna på och inspireras av Mats och hans spännande gäster.

Fokus ligger alltid på hur framtiden kommer att se ut och hur det påverkar dig, ditt arbete, din vardag och vår omvärld. Ikväll ligger vårt fokus på hur vi som vanliga stenåldersmänniskor kan klara av framtiden.

Köp dina biljetter nu för att försäkra dig om en plats. Max 70 deltagare.

Biljetten går endast att boka här. 

Köp Biljetter

Läs mer om eventet och föreläsarna nedan.

#DIGITalks

Hur påverkar framtidens förändringar oss vanliga ”Stenåldersmänniskor”


Lyssna till Futuristen Mats Rimton och hans populära gästföreläsare- och hälsoguru, Jonas Colting, som denna kväll kommer att tala om hälsan som ett livslångt projekt.

Futuristen Mats Rimton

Futuristen Mats Rimton

Futuristen och Limhamnsbon Mats Rimton kommer under hösten 2019, tillsammans med spännande gäster, ta med oss in i framtiden.

Till vardags arbetar Mats som Futurist och hjälper företagsledningar och dess personal att förstå vad som händer i vår värld, vilka möjligheter som öppnas och hur de kan dra nytta av dessa på bästa sätt.

Med utgångspunkt i vår snabbt förändrade värld kommer vi att lyssna på sanningar som förflyttar vårt fokus från global komplicerad teknik ned till en mänsklig och personlig nivå. Allt samlat med undertonen om hur viktigt det är att fokusera på rätt saker och att LÄRA OM, LÄRA NYTT och LÄRA RÄTT.

Jonas Colting

Jonas Colting

Kom och lyssna till Jonas Colting som är en av Sveriges mest uppskattade och välrenommerade hälso- och livsstilsföreläsarna. Under denna kvällen kommer han att ge sin syn på hur ”Stenåldersmänniska fungerar i en modern värld”

Jonas driver en aktiv och uttalad folkhälsoagenda genom föreläsningar, texter, debattartiklar, podcast och sociala medier. Denna agenda syftar till att inspirera människor att inte bara blir friskare och starkare utan framförallt lyckligare. Under 2016 var Jonas också aktuell som livsstils- och triathloncoach i TV4;s Riktiga Karlar.

Jonas kommer att tala om hälsan som ett livslångt projekt, och hur våra inlärda och förutfattade meningar om åldrande, funktionalitet och förmåga låter vår naturliga potential gå ouppfylld. Hälsa är ingen tävling, men som de gränslösa mänskliga varelser som vi är så har vi den inneboende förmågan att vara vinnare i vår egen tillvaro!

Det viktigaste

Var: Dragörkajen på Limhamn, Malmö
Övägen 8c, Limhamn, Malmö
Se karta nedan

När: 18.30 – 20.00 den 14 november 2019
Detta är det sista evenemanget i en serie av tre under hösten 2019.

Pris: 495:-
Efter kvällens föreläsningar serveras en bit mat inkl dryck (en drinkbiljett) som ingår i priset.

Vänligen notera: Köp alla dina biljetter i förväg. Kom i god tid innan om du vill beställa något att dricka (baren stänger kl 18.20 inför föreläsningarna). Vi startar föreläsningarna kl 18.30 sharp.

Köp Biljetter

är ett arrangemang i samarbete mellan:

Stäng meny