FRAMTIDENS Globalisering

I september 2016 gick det första framtidsseminariet DIGITalks av stapeln. Sedan dess har det blivit många spännande, uppskattad och tankeväckande samtal med Mats och hans intressanta vänner som varit med på scenen och delat med sig av sina kunskaper.

Den 17 oktober 2019 kl 18.30 – 20.00 är det dags för det andra av höstens tre inplanerade DIGITalks-föreläsningar (boka även 14/11). Förutom god mat och dryck, får du möjlighet att lyssna på och inspireras av Mats och hans spännande gäster.

Fokus ligger alltid på hur framtiden kommer att se ut och hur det påverkar dig, ditt arbete, din vardag och vår omvärld. Ikväll ligger fokus på vår Globaliserade värld och vad den innebär för oss.

Köp dina biljetter nu för att försäkra dig om en plats. Max 70 deltagare.

Biljetten går endast att boka här. 

Köp Biljetter

Läs mer om eventet och föreläsarna nedan.

#DIGITalks

Följ med och lär mer om hur framtidens snabba Globalisering förändrar vår värld.


Lyssna till Futuristen Mats Rimton och kvällen spännade gäst, Åsa Skogström Feldt, som till vardags ansvarar för IKEA Social Entrepreneurship Initiative.

Futuristen Mats Rimton

Futuristen Mats Rimton

Futuristen och Limhamnsbon Mats Rimton kommer under hösten 2019, tillsammans med spännande gäster, ta med oss in i framtiden.

Till vardags arbetar Mats som Futurist och hjälper företagsledningar och dess personal att förstå vad som händer i vår värld, vilka möjligheter som öppnas och hur de kan dra nytta av dessa på bästa sätt.

Med utgångspunkt i vår snabbt förändrade värld kommer vi att lyssna på sanningar som förflyttar vårt fokus från global komplicerad teknik ned till en mänsklig och personlig nivå. Allt samlat med undertonen om hur viktigt det är att fokusera på rätt saker och att LÄRA OM, LÄRA NYTT och LÄRA RÄTT.

Åsa Skogström Feldt

Åsa Skogström Feldt

Kom och lyssna till vår Limhamnsbon Åsa Skogström Feldt, som under kvällen kommer att ge sin syn på Social Hållbarhet i en Global värld. Åsa som tidigare var VD för Hungerprojektet, leder numera the IKEA Social Entrepreneurship Initiative.

IKEA har i sitt hållbarhetsarbete tidigare presenterat ambitioner om att bli cirkulära och storsatsningar på bland annat elbilar och solceller, som även kan komma att omfatta investeringar i teknikutveckling och infrastruktur för andra segment. Nu tar möbeljätten nästa stora steg på hållbarhetsområdet, och under 2019 utökas satsningarna inom området socialt entreprenörskap och social hållbarhet.

Åsa Skogström Feldt, leder IKEA Social Entrepreneurship för Inter IKEA Group. Hon har en kombinerad bakgrund inom både näringslivet och den ideella sektorn och har bland annat arbetat som marknadschef för Ericsson Mobile i Mellan Östern och Afrika, Sony Ericsson i Tyskland, varit VD för Hungerprojektet Sverige och Global VD för The Hunger Project, baserad i New York.

 

 

Det viktigaste

Var: Dragörkajen på Limhamn, Malmö
Övägen 8c, Limhamn, Malmö
Se karta nedan

När: 18.30 – 20.00 den 17 oktober 2019
Detta är det andra evenemanget i en serie av tre under hösten 2019.

Pris: 495:-
Efter kvällens föreläsningar serveras en bit mat inkl dryck (en drinkbiljett) som ingår i priset.

Vänligen notera: Köp alla dina biljetter i förväg. Kom i god tid innan om du vill beställa något att dricka (baren stänger kl 18.20 inför föreläsningarna). Vi startar föreläsningarna kl 18.30 sharp.

Köp Biljetter

är ett arrangemang i samarbete mellan:

Stäng meny