TIDSBEGRÄNSAT ”SISTA MINUTEN ERBJUDANDE” – alla tre kvällar för 495:- 

Häng med och ta del av framtiden tillsammans med Futuristen Mats Rimton, och spännande gäster.

Betala 495:-  Tre kvällar och tre teman:

12 september –  Framtidens Mat (Dr Lauri Reuter, Singularity University)

17 oktober  – Vår Globaliserade Värld (Åsa Skogström Feldt, IKEA Social Entrepreneurship Initiative)

14 november  – Stenåldersmänniskan Framtid (Jonas Colting, TV4 & Hälso-och livsstilsföreläsare).

Detta erbjudande är begränsat till 40 platser där sista anmälningsdag är den 9 september.

Om du och någon av dina vänner vill hänga med i höst, behöver vi din anmälan redan idag.

Hoppas vi ses och Varmt välkommen till framtiden.

Bästa hälsningar

Mats med vänner

OBS – Kom i god tid om du vill beställa något att äta eller dricka från restaurangens specialmeny i baren.

Köp Biljetter

Läs mer om eventet och föreläsarna nedan.

#DIGITalks

SISTA MINUTEN ERBJUDANDE - Betala 495:- och kom alla tre kvällarna!


Vi har samlat talare som innehar kunskaper med ett brett omfång. Från direktion av multinationella företag, till engagemang på sociala medier med lokal förankring. Vårt mål är att alla ska kunna ta med sig något från samtliga punkter på agendan.

Futuristen Mats Rimton

Futuristen Mats Rimton

Futuristen och Limhamnsbon Mats Rimton kommer under hösten 2019, tillsammans med spännande gäster, ta med oss in i framtiden.

Till vardags arbetar Mats som Futurist och hjälper företagsledningar och dess personal att förstå vad som händer i vår värld, vilka möjligheter som öppnas och hur de kan dra nytta av dessa på bästa sätt.

Med utgångspunkt i vår snabbt förändrade värld kommer vi att lyssna på sanningar som förflyttar vårt fokus från global komplicerad teknik ned till en mänsklig och personlig nivå. Allt samlat med undertonen om hur viktigt det är att fokusera på rätt saker och att LÄRA OM, LÄRA NYTT och LÄRA RÄTT.

Dr Lauri Reuter

Dr Lauri Reuter

Missa inte tillfället att höra Framtids- och Biotechforskaren och min vän från Singularity University, Dr Lauri Reuter som denna kväll ger sin syn på framtiden vad det gäller FRAMTIDENS MAT. Hur måste vi förändra vårt sätt att tänka och agera för att hitta föda till våra snart 10 miljarder människor på jorden.

Imagine a post-agricultural world where biotechnology and synthetic biology allow the mankind to coexist in harmony with the green planet. These are the dreams of an enthusiastic young scientist, a bio-geek and a beekeeper, Lauri Reuter.
Lauri claims that “Food is a fundamental part of our core identity” and challenges you to re-define yourself: “We used to be hunter-gatherers, until we became farmers. What will it be next?”

Notera att Dr Reuters föreläsning hålls på engelska.

Åsa Skogström Feldt

Åsa Skogström Feldt

Kom och lyssna till vår Limhamnsbon Åsa Skogström Feldt, som under kvällen kommer att ge sin syn på Social Hållbarhet i en Global värld. Åsa som tidigare var VD för Hungerprojektet, leder numera the IKEA Social Entrepreneurship Initiative.

IKEA har i sitt hållbarhetsarbete tidigare presenterat ambitioner om att bli cirkulära och storsatsningar på bland annat elbilar och solceller, som även kan komma att omfatta investeringar i teknikutveckling och infrastruktur för andra segment. Nu tar möbeljätten nästa stora steg på hållbarhetsområdet, och under 2019 utökas satsningarna inom området socialt entreprenörskap och social hållbarhet.

Åsa Skogström Feldt, leder IKEA Social Entrepreneurship för Inter IKEA Group. Hon har en kombinerad bakgrund inom både näringslivet och den ideella sektorn och har bland annat arbetat som marknadschef för Ericsson Mobile i Mellan Östern och Afrika, Sony Ericsson i Tyskland, varit VD för Hungerprojektet Sverige och Global VD för The Hunger Project, baserad i New York.

 

 

Jonas Colting

Jonas Colting

Kom och lyssna till Jonas Colting som är en av Sveriges mest uppskattade och välrenommerade hälso- och livsstilsföreläsarna. Under denna kvällen kommer han att ge sin syn på hur ”Stenåldersmänniska fungerar i en modern värld”

Jonas driver en aktiv och uttalad folkhälsoagenda genom föreläsningar, texter, debattartiklar, podcast och sociala medier. Denna agenda syftar till att inspirera människor att inte bara blir friskare och starkare utan framförallt lyckligare. Under 2016 var Jonas också aktuell som livsstils- och triathloncoach i TV4;s Riktiga Karlar.

Jonas kommer att tala om hälsan som ett livslångt projekt, och hur våra inlärda och förutfattade meningar om åldrande, funktionalitet och förmåga låter vår naturliga potential gå ouppfylld. Hälsa är ingen tävling, men som de gränslösa mänskliga varelser som vi är så har vi den inneboende förmågan att vara vinnare i vår egen tillvaro!

Det viktigaste

SISTA MINUTEN ERBJUDANDE – Betala 495:- och var med på alla tre kvällar!

12 september Framtidens Mat (Dr Lauri Reuter, Singularity University)

17 oktober Vår Globaliserade Värld (Åsa Skogström Feldt, IKEA Social Entrepreneurship Initiative) 

14 november Stenåldersmänniskan Framtid (Jonas Colting, TV4 & Hälso-och livsstilsföreläsare).

Ni kan nu vara med på kvällen och lyssna, lära och förstå, utan att inkludera mat och dryck om ni så önskar.

Köp Biljetter

är ett arrangemang i samarbete mellan:

Stäng meny